Помилка CSC 7200029 на Аліекспрес та як її вирішити

Аліекспрес - популярний закордонний інтернет-магазин в Україні. Мільйони людей купують там різні товари, бо він має низькі ціни та великий вибір порівняно з нашими магазинами.

Але останнім часом у багатьох українських покупців виникає проблема під час оплати - з'являється повідомлення про помилку (We had to close this order due to account security concerns) з кодом CSC 7200029, і покупку скасовують.

Це типова проблема для українських користувачів Аліекспрес. Давайте розберемося, чому вона виникає і як її вирішити.

Помилка CSC 7200029 на Аліекспрес

Ця помилка може з'явитися з кількох причин:

  • Ви вказали адресу в старому форматі, а на Аліекспрес змінили правила запису адрес для України.
  • Конкретний продавець, у якого ви хочете купити товар, тимчасово не відправляє замовлення в Україну.
  • У системи Аліекспрес виникли підозри щодо безпеки вашого облікового запису, можливо через якусь підозрілу активність.

Що робити, якщо виникає код помилки 7200029 на AliExperss

Перш за все, перейдіть на правильний український сайт Алієкспрес. Далі змініть свою адресу доставки за новим форматом, який був введений для України влітку 2022 року. Заповніть дані про адресу наново через нову форму. Після оновлення адреси у більшості випадків проблема має вирішитися і ви зможете успішно оформити замовлення.

Якщо зміна адреси не допомогла, спробуйте ще один варіант - змінити інтернет-з'єднання. Деяким корисутвачам допомогло перемкнутися з wi-fi на мобільний інтернет. Тож можете спробувати оплатити замовлення, використовуючи іншу інтернет-мережу.

Однак, буває, що помилка CSC 7200029 виникає через інші причини. Наприклад, якщо конкретний продавець тимчасово не відправляє товари в Україну через бойові дії. У такому випадку доведеться шукати альтернативного продавця для обраного товару. Також може бути ситуація, коли продавець не здійснює доставку саме у ваш регіон. Тоді спробуйте вказати адресу з регіоном, куди він все ж відправляє замовлення, наприклад, Київ/Київ.

Зрештою, код помилки 7200029 може з'явитися через проблеми з безпекою вашого облікового запису на Аліекспрес. Якщо система виявила підозрілу активність, зловживання бонусами чи шахрайство, то акаунт можуть заблокувати. У такому випадку, на жаль, жодні маніпуляції з адресою не допоможуть, і ви не зможете зробити замовлення. Тому важливо не порушувати правил Алі та не обманювати продавців, інакше ви самі створите собі труднощі.

Проблеми на стороні банків

Ще однією можливою причиною є технічні збої в роботі банків. Неважливо, який у вас банк - Приватбанк, Монобанк, А-Банк, Райффайзен чи інший - на їхніх серверах інколи трапляються неполадки, через що оплата на Алі не проходить і з'являється помилка CSC 7200029 або інший код помилки.

ℹ️ Питання та відповіді

Що означає CSC 7200029?

Це код технічної помилки, яка виникає під час спроби оплатити товар на сайті Аліекспрес. Вона сигналізує про якусь перешкоду для проведення оплати.

Чому з'являється помилка CSC 7200029 на Алі?

Найчастіше це трапляється через неправильно вказану адресу доставки або якщо обраний продавець тимчасово не відправляє товари у ваш регіон/країну. Але можуть бути й інші причини, такі як технічні збої в банках чи проблеми з безпекою акаунту.

Як обійти помилку CSC 7200029?

Спершу спробуйте заповнити адресу доставки наново у відповідності до нових правил Аліекспрес. Якщо це не допомогло, виберіть аналогічний товар у продавця, який точно доставляє замовлення у ваш регіон. Або змініть спосіб інтернет-з'єднання. У крайньому випадку зверніться в службу підтримки.

Коментарі